PESTE CU ROSII LA CUPTOR

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie,
  • 600 g file de peste alb,
  • 600 g rosii,
  • sare ,
  • piper,
  • 1 lingura cu ierburi aromate (cimbru si rozmarin),
  • 2 linguri cu ulei de masline;

Mod de preparare

1.Se incinge cuptorul la 200 grade C., se spala si se taie lamaia felii iar pestele se sareaza si se pipereaza. 2.Se aseaza mai intai feliile de lamaie intr-un vas de Jena, uns cu ulei, peste ele pestele si rosiile taiate rondele. Se presara cu sare, piper si ierburi aromate, se stropeste cu ulei de masline si se pune la cuptor pentru 20 de min.

3.Se serveste cu cartofi natur sau cartofi prajiti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise