PESTE CU SOS DE HREAN

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt 4 portii: 1 arpagic
  • 4 linguri de unt
  • 2 linguri vermut sec
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml sos de peste (borcan)
  • 4 bucati file de peste fara oase
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri crema de btanza
  • 1 lingura de hrean ras
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 400 gr sfecla rosie fiarta
  • 50 ml supa
  • zahar

Mod de preparare

Curatati arpagicul, taiati-l cuburi si caliti-l in 2 linguri de unt. Lasati-l sa fiarba putin.

Turnati sosul de peste, fierbeti inca putin, apoi luati vasul de pe foc. Spalati pestele, uscati-l pe un servet de bucatarie si lasati-l cca. 8 minute in sosul pregatit. Dupa aceea scoateti-l si pastrati-l cald la cuptor.

Incorporati smantana si crema de brranza in sos, fierbeti-l apoi adaugati hreanul, sarea, piperul si sucul de lamaie. Taiati sfecla rosie betigase si calti-le in unt. Turnati supa si fierbeti pana cand s-a evaporat tot lichidul.

Condimentati cu sare, piper si zahar. Asezati totul pe o farfurie si serviti.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise