PESTE CU SOS DE HREAN

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt 4 portii: 1 arpagic
  • 4 linguri de unt
  • 2 linguri vermut sec
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml sos de peste (borcan)
  • 4 bucati file de peste fara oase
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri crema de btanza
  • 1 lingura de hrean ras
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 400 gr sfecla rosie fiarta
  • 50 ml supa
  • zahar

Mod de preparare

Curatati arpagicul, taiati-l cuburi si caliti-l in 2 linguri de unt. Lasati-l sa fiarba putin.

Turnati sosul de peste, fierbeti inca putin, apoi luati vasul de pe foc. Spalati pestele, uscati-l pe un servet de bucatarie si lasati-l cca. 8 minute in sosul pregatit. Dupa aceea scoateti-l si pastrati-l cald la cuptor.

Incorporati smantana si crema de brranza in sos, fierbeti-l apoi adaugati hreanul, sarea, piperul si sucul de lamaie. Taiati sfecla rosie betigase si calti-le in unt. Turnati supa si fierbeti pana cand s-a evaporat tot lichidul.

Condimentati cu sare, piper si zahar. Asezati totul pe o farfurie si serviti.

Pofta buna!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise