Peste cu sos de mere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 felii peste
  • 2 linguri otet
  • 50 gr. slanina
  • 1 buc. ceapa
  • 5 buc. mere
  • 1 pahar smintina

Mod de preparare

Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamiie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie la foc mic. Dupa ce s-a topit putin, in untura fierbinte se pun ceapa taiata pestisorii si feliile de mere curatate de coaja si de simburi. Dupa citeva minute se lasa la foc mic. Feliile se vor intoarce pe cealalta parte pentru a se praji uniform.

Inaite de a se servi, se adauga smintina

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise