Peste cu sos

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • 2 cepe mari
  • bulion
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se curata si se taie pestele bucati (dupa preferinta), se taie ceapa cubulete mici, se caleste in uleiul bine incins, se adauga apa pt a se face sos, se adauga pestele, dupa care se lasa sa fiarba. Dupa ce a fiert se opreste focul si se aduga usturoi. Pofta buna!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise