peste fript.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 fileuri de peste
  • 4 cartofi mari
  • 200 g miez de nuca
  • 4-5 catei de usturoi
  • mai mari
  • 1 pahar cu ulei
  • o jumatate de lamaie
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

1. Fierbi bine cartofii, din cei albi, in apa cu sare. Ii zdrobesti, ca pentru piure, dupa care adaugi uleiul, puitn cate putin, frecand, ca la maioneza.

2. Pui fileurile de peste la gratar, sarate si piperate. Le lasi cate 10 minute pe fiecare parte, sau 20, daca ai gratar cu capac.

3. Pisezi nucile foarte bine (le poti da chiar prin masina), dupa care le adaugi in crema de cartofi, storci zeama de la jumatate de lamaie si mai amesteci inca.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise