Curatati cartofii de coaja, taiati-i felii si fierbeti-i 20 de minute in apa cu sare.
Puneti fileurile de peste intr-o tigaie adanca, turnati peste ele laptele, adaugati cateii de usturoi si foaia de dafin si lasati-le sa fiarba la foc mic, aproximativ 8 minute. Lasati-le sa se raceasca in lapte, scurgeti-le si rupeti-le bucatele.
Ungeti o forma termorezistenta cu unt, asezati pe fundul ei un strat de cartofi fierti si scursi, peste cartofi puneti pestele rupt bucatele, asezati restul de cartofi de jur imprejur si presarati-i cu piper.
Puneti smantana intr-o craticioara, lasati-o sa dea in clocot, adaugati nucsoara si varsati-o peste cartofi. Dati pestele cu cartofi la cuptor si lasati-l 20 de minute sa se patrunda. Serviti-l fierbinte, presarat cu patrunjel verde tocat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise