Peste impachetat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg caras sau macrou(2 bucati)
  • 200g slanina afumata
  • 200g sunca afumata
  • 2 fire cimbru
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Pestele se condimenteaza.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun in interiorul pestilor.Pestii se pun pe cate o folie de aluminiu,pe felii de slanina si sunca,impreuna cu cate un fir de cimbru,si se impacheteaza.

Se pun pestii intr-o tava cu putina apa si ulei.Se coace la cuptor 30-35 minute.Se servesc pestii calzi, cu mujdei frecat cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise