Peste in sos de portocale

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3-4 portocale
  • 1 lamaie
  • usturoi cat de mult va place
  • sare
  • piper
  • peste de preferat fara oase si proaspat- somon folosesc eu.

Mod de preparare

Portocalele si lamaia se storc intr-un vas care sa poata tolera temperatura cuptorului.

Se pune in sucul rezultat sare, piper si usturoi.

Se pune pestele in suc/sos si se lasa la frigider o jumatate de ora.

Se coace in cuptor preincalzit la foc mediu sau 180-200 C cam 20 minute.

Se serveste cu orez basmati sau boaba lunga si salata :)

Este reteta cu care l-am cucerit pe sotul meu acum 4 ani..prietena mea a gasit-o intamplator pe net, nu cunosc provenienta, dar nici nu am mai gasit-o pe alte site-uri( am cautat muuult)

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise