PESTE LA CUPTOR

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg peste
  • 2 kg ciapa
  • jumate cutie bulion
  • 1 pahar otet
  • 4 foi dafin si piper boabe
  • 500gr ulei
  • 2 capatani usturoi
  • sos knorr

Mod de preparare

Se asaza pestele taiat in tava. Ciapa se taie marunt si se pune intr-o cratita cu uleiul si se undeste putin,apoi se pune totul in tava,sos knorr, bulionul ,otetul, usturoiul si foi dafin, si 2 cani de apa,se da la cuptor pana scade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise