1.Se ung foile de aluminiu cu ulei de masline pentru a preveni lipirea pestelui de folie si se aseaza cate o felie de peste pe fiecare bucata de folie.
2.Se mixeaza in blender ardeiul verde, ceapa, usturoiul si rosia si se imparte in 4 parti egale si se se acopera fiecare felie de peste cu aceasta compozitie.Peste se pune 1/2 de foaie de dafin, 2 linguri de vin si zeama de lamaie.Se asezoneaza cu sare si piper si se aduna marginile foliei pentru a forma o pungulita.
3.Se aseaza pungulitele pe o tava si se coc la cuptor, la 190*C,timp de 30 de minute.
4.Pestele se serveste cu cartofi fierti in coaja, legume ,dupa gust si un vin alb sec.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise