Peste la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste (ce doriti, dar sa fie mai mare)
  • 6 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 -6 linguri ulei
  • Sare
  • 4 catei usturoi
  • 2 pahare apa

Mod de preparare

Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Curatam, spalam si taiem cartofii si rosiile rondele. Punem pestele , rosiilesi cartofii in vas de yena. Adaugam sare, ulei, patrunjelul taiat marunt si usturoi. Adaugam apa, acoperim tava cu folie de aluminiu si coacem pentru 35 minute. Luam folia si mai lasam 35-45 minute. Servim cu salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise