Peste la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg file peste slab; 1/2 kg cartofi; 1/2 kg rosii; 2 buc ceapa; 100g unt; sare si piper dapa gust; ulei de masline; patrunjel si 1 buc lamaie

Mod de preparare

Se curata cartofii si se portioneaza (rondele), se taie ceapa si rosiile felii; se unge tava cu untul; pestele file se portioneaza in functie de forma cartofilor; se asaza pe o felie de cartof o buc. de peste, o felie ceapa si una de rosie, se fixeaza cu o scobitoare si se asaza in tava. Se condimenteaza si se stropeste cu citeva picaturi de ulei dupa care se acopera cu folie de aluminiu. Se tine la cuptor 30-35 min. Se serveste cald cu lamaie si patrunjel tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise