Peste la cuptor cu cartofi nature

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati macrou de marime medie
  • 2 cepe mari
  • 4 rosii
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lamaie
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1,5 kg cartofi

Mod de preparare

se spala pestele, se portioneaza sau se poate lasa intreg. Se taie ceapa solzisori, rosiile, ardeiul si se pun intr-o tava, cu o lingura de ulei si un pahar cu apa. Se condimenteaza si se da la cuptor cca. 20 de min. cam cat scade apa. Apoi se pune pestele, se condimenteaza si se da la cupor inca 30 min.

Cartofii se curata de coaja, se taie si se pun la fiert cu putina sare.

Cand pestele e gata, se scoate si se aseaza pe farurie, se pune si sosul din tava, alaturi de garnitura de cartofi. Se stropeste cu ulei de masline si cu lamaie si se presara patrunjelul tocat.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise