Peste la cuptor pe cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr crap
  • somn sau salau
  • 600 gr cartofi
  • bulion
  • usturoi
  • ulei
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se portioneaza,cartofii curatati se taie in sferturi.Se incinge cuptorul.Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei se aranjeaza cartofii iar deasupra bucatile de peste,se stropesc cu ulei,se presara usturoi granulat,cimbru,se introduce tava la cuptor la foc mijlociu,se lasa 30 de minute,se toarna bulionul diluat cu 150 ml apa,se pune sare dupa gust,se mai lasa la cuptor pana sunt facuti cartofii,se presara marar si patrunjel tocat marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise