peste la cuptor pe pat de taitei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste de 1 kg
  • 0,300 g taitei
  • 0,100 g unt
  • 0,200 ml smintina
  • sare, piper, nucsoara.

Mod de preparare

Taiteii se ferb in apa cu sare si un pic de ulei, se scurg, se aseaza pe fundul unei tavi unse cu unt.

Deasupra se pune pestele care a fost condimentat, sarat si uns cu unt, smintina se pune dupa 30 min.

Se tine la cuptor 45 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise