Peste la tava cu vin alb

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3kg de salau sau crap,
  • 200ml ulei de masline,
  • 250 ml vin alb,
  • piper, boia si sare.

Mod de preparare

Cureti pestele de solzi, cap, maruntaie,coada si aripioare;il speli bine atit la exterior, cit si in interior, il usuci folosind un servet curat si il portionezi.

Asezi bucatile in tava unsa cu ulei.Ungi fiecare bucata cu ulei, apoi le condimentezi cu boia amestecata cu sare si piper.

Torni putina apa si dai pestele la cuptor,la foc mediu,pentru 20 de min. Scoti tava din cuptor si stropesti pestele cu vin alb,apoi il introduci la cuptor pentru alte 10 min. Il servesti cald.

Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasa

Inghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...

Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel, reteta simpla si foarte gustoasa

Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel: o reteta simpla si gustoasa. Descopera cum sa prepari cartofi crocanti,...

Reteta de limonada cu capsuni - rapida, racoritoare, delicioasa

Descopera reteta rapida de limonada cu capsuni, perfecta pentru zilele calduroase. Racoritoare si delicioasa, aceasta bautura...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise