Peste macrou la cuptor

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 100gr ulei
  • 100gr otet
  • ceapa 2-3 buc

Mod de preparare

Pestele se sareaza dupa gust ,se aseaza taiat felii in vas, un rand peste, un rand ceapa.

Se toarna peste peste ulei,otet si apa pana la nivelul pestelui.

Se poate adauga dupa gustul fiecaruia foi de dafin piper boabe.

Se baga la cuptor acoperit cu capac sau folie de aluminiu la foc mic, iar cand apa a scazut de tot este gata.

Se poate servi cald sau rece asezonat cu lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise