Peste marinat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste macrou
  • 100gr otet
  • 10 gr sare
  • piper boabe,
  • foi dafin

Mod de preparare

Se curata pestele de preferabil cand este inca congelat,apoi se feliaza, pe orizontala. Se spala si se lasa la scurs cu sare.

Pui la fiert otetul cu 200 gr apa si cu mirodeniile, lasi sa dea un clocot, il feresti de pe foc si adaugi pestele.

Se lasa la rece. Se poate servi simplu sau cu ceapa taiata, cu masline, dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise