PESTE MARINAT CU MARAR

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 buc de macrou,hering
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe potrivite
  • 1-2 legaturi de marar verde
  • sare,piper ,cimbru dupa gust
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 boabe de coriandru

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se scot fileuri.Fileurile se taie bucati de cca 2 - 3 cm grosime,se amesteca cu uleiul,ceapa taiata pestisori si mararul tocat foarte fin.

Se aseaza totul intr-un vas,se acopera si se lasa 2-3 zile la frigider.

Se poate consuma cu masline,cu cartofi fierti natur...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise