Peste pe sare la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste (dupa preferinte)
  • sare de bucatarie
  • condimente: sare, piper, maghiran, boia sau curry, busuioc, unt sau ulei de masline

Mod de preparare

Se unge pestele cu unt sau ulei de masline, si se condimenteaza dupa preferinte, sau se poate necondimentat, doar simplu, cu putina sare.

Se pune un strat de sare intr-o tava, se aseaza pestele in tava, si se pune la cuptor.

Durata de coacere este variabila, in functie de pestele folosit.

Se poate servi cu diferite garnituri, sau chiar simplu, (nu trebuie sarat foarte tare, deoarece absoarbe putin din sarea pe care este asezat).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise