Peste pe sare la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste (dupa preferinte)
  • sare de bucatarie
  • condimente: sare, piper, maghiran, boia sau curry, busuioc, unt sau ulei de masline

Mod de preparare

Se unge pestele cu unt sau ulei de masline, si se condimenteaza dupa preferinte, sau se poate necondimentat, doar simplu, cu putina sare.

Se pune un strat de sare intr-o tava, se aseaza pestele in tava, si se pune la cuptor.

Durata de coacere este variabila, in functie de pestele folosit.

Se poate servi cu diferite garnituri, sau chiar simplu, (nu trebuie sarat foarte tare, deoarece absoarbe putin din sarea pe care este asezat).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise