Peste prajit cu mamaliguta si mujdei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste (cod sau merluciu),
  • faina de malai,
  • sare,
  • 4 catei de usturoi,
  • suc de rosii.

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala bine, se taie bucati si se sareaza. Se trece prin faina de malai si se prajeste in tigaie la foc potrivit.

Usturoiul se piseaza si se adauga peste el suc de rosii.

Pestele se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise