Peste prajit

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg peste
  • 200 ml ulei
  • 100 g faina
  • sare
  • boia de ardei
  • dupa gust.

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, aripioare si intestine, se decapiteaza, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina cernuta se amesteca (facultativ) cu boia de ardei. Se trece pestele prin faina, apoi se introduce in uleiul infierbantat pentru prajire. Se serveste cu garnitura de cartofi natur si felii de lamiie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise