Peste somon la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 somon
  • 2 lamai
  • 5-6 foi de dafin
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • un cubulet de unt

Mod de preparare

Se curata pestele de oasele mari sau de preferat se cumpara somon fara oase , se intinde intr-o tava si se adauga uleiul de masline , untul, foile de dafin deasupra pestelui . Deasemenea sucul de la o lamaie se pune peste peste si cealalta lamaie se taie felii si se pune peste peste . Se acopera tava cu folie de aluminiu .

Se da la cuptor la foc potrivit pt aprox 25-30 min .

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise