peste spada cu lamaie

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g peste spada
  • zeama de lamaie
  • 2-31 linguri de ulei de masline
  • 1/2 pahar de apa, patrunjel tocat ,piper,sare.

Mod de preparare

se prepara sosul amestecand zeama de lamaie cu sare ,apa si fara a va opri de amestecat se adauga uleiul si patrunjelul.se taie pestele in cuburi potrivite,se aseaza pe fundul unei tavi adaptabila pt cuptorul cu microunde si se toarna sosul preparat.se acopera cu folie transparenta si se introduce in cuptorul cu microunde timp de 3 minute,la potenta maxima.se scoate si se lasa cateva minute afara inainte de a se servi ca sa se termine de facut cu caldura pe care o retine pestele in interior.pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise