PESTE SPROT cu maioneza de usturoi cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr peste sprot congelat
  • 100gr malai
  • 1 lingura ulei masline
  • 50 gr cimbru
  • 50 gr piper
  • 50 gr sare
  • 2 frunze rosmarin
  • ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • 500 gr iaurt

Mod de preparare

Se freaca bine cimbrul cu sarea, piperul si uleiul de masline si se amesteca cu pestele. Se pune totul intr-o punga si se da la rece 10-15 min.

In acest timp se piseaza usturoiul si se amesteca cu iaurtul.

Se ia apoi pestele se da prin malai si se prajeste in tigaia cu uleiul bine incins.

Se serveste cu maioneza de usturoi cu iaurt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise