PESTE SPROT cu maioneza de usturoi cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr peste sprot congelat
  • 100gr malai
  • 1 lingura ulei masline
  • 50 gr cimbru
  • 50 gr piper
  • 50 gr sare
  • 2 frunze rosmarin
  • ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • 500 gr iaurt

Mod de preparare

Se freaca bine cimbrul cu sarea, piperul si uleiul de masline si se amesteca cu pestele. Se pune totul intr-o punga si se da la rece 10-15 min.

In acest timp se piseaza usturoiul si se amesteca cu iaurtul.

Se ia apoi pestele se da prin malai si se prajeste in tigaia cu uleiul bine incins.

Se serveste cu maioneza de usturoi cu iaurt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise