Peste umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un peste de 1 kg, intreg, curatat
  • 4 cepe mari taiate pestisori
  • 1 kg rosii curatate si date la mixer
  • 1 legatura mare patrunjel tocat
  • 1 pahar ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul, se adauga ceapa si se inabuse bine pina devine sticloasa, se pun rosiile si se mai fierbe, se adauga patrunjelul, sarea si piperul si se fierbe pina are aspectul unui sos mai gros. Se unge un vas termorezistent cu ulei, se pune un polonic de sos si deasupra pestele care se umple cu sos in burta si in bronhii, cu ce ramine se acopera pestele, se da la cuptor cam 35-40 min la foc mic sa nu se arda.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise