Piadina cu ton

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 2 persoane :
  • -2 piadine (lipii)
  • -2 cutii de ton in ulei de masline
  • -1 mozzarela
  • -1 rosie
  • -1/2 ceapa
  • -sare

Mod de preparare

Piadinele daca sunt din comert se pun intr-o tigaie antiaderenta cu capac si se lasa un minut doar pe o parte la foc mic.Intre timp se feliaza subtire mozzarela,rosia si ceapa.

Se ia piadina de pe foc cu partea incalzita in sus si intr-o farfurie se monteaza doar pe jumatate feliute de mozzarela,o cutie de ton ,rosia si ceapa in straturi subtiri,sare dupa gust apoi se pliaza si se repune in tigaie pt un minut pe fiecare parte,intorcanduse cu grija cu o paleta

Se serveste calda...excelenta pentru fanii pizza cu ton !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise