Picadili

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 de grame sunca; 300 de grame salam sasesc; 300 de grame victoria; 300 de grame cirnati afumati; 300 de grame parizer; 300 de grame muschi file azuga.6 cepe; 3 linguri bulion; delikat o jumatate lingurita
  • marar o legatura. 3 catei usturoi.; 2 linguri ulei.piper dupa gust.

Mod de preparare

Se taie curata si se spala ceapa. Apoi se taie marunt. Se pune in cratita. Se taie cubulete potrivite sunca. Salamul victoria si cirnati afumati se taie rondele. Parizerul se taie in patratele si muschiul azuga.

Apoi se pune la calit cepele cu cele 2 linguri de ulei. Se caleste apoi, se pune toate mezelurile pe care le-am taiat mai inainte. Se amesteca si se pune apa si se fierbe 30 de minute. Apoi se pune bulionul. Se gusta, daca mai trebuie, se pune delikatul si cei 3 catei de usturoi. Apoi se pune marar dupa gust si putin piper.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise