Picarela

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg de roşii
  • 250 g de ardei iute
  • 250 g de usturoi
  • 500 g de ardei kapia
  • 500 g de gogosari
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de oţet
  • 7 aspirine la litru de compoziţie

Mod de preparare

Se dau prin maşina de tocat sau blender legumele şi se amestecă restul de ingrediente.Usturoiul se pune cu apa rece la înmuiat că se curăţă mai uşor. Ardeiul iute trebuie tratat cu mănuşi "la propriu", că arde!

Se socotesc 7 aspirine la un litru de compoziţie rezultată care se zdrobesc si se amestecă bine cu sosul.

Se pune în sticluţe de suc sau in borcane mici, curate si uscate.

Nu necesită sterilizare.

Este bun la peştele prăjit şi la orice carne.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise