Piept de curcan aromatizat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pt 4 persoane: -600g piept de curcan
  • 2 ardei rosii
  • 20g pesmet
  • 20g parmezan
  • patrunjel
  • 2-3 foi de meta
  • 2
  • 5 dl de supa vegetala
  • ulei
  • usturoi
  • sare
  • piper;

Mod de preparare

Coaceti ardeii pe gratarul din cuptor;odata copti ii inchideti intr-o punga de plastic si ii lasati la racit; Taiati carnea bucati mici,curatati usturoiul si tocati marunt; Tocati marunt patrunjelul si menta,amestecati-le cu pesmetul si parmezanul; Ardeii ii curatati de coaja si de seminte,taiatii feliute mai subtiri. Intr-o tigaie de teflon puneti 4-5 linguri de ulei,usturoiul si carnea, caliti bine. Uniti ardeii,supa,sare si continuati coacerea timp de3 min cu capac; Presarati amestecul de arome ,si introduceti in cuptor 3-4 min pt a gratina; Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise