PIEPT DE CURCAN CU CAISE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g.piept de curcan dezosat,
  • 2 linguri miere,
  • 250g.caise (din compot),
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 4 linguri patrunjel tocat;

Mod de preparare

1. Se presara pieptul de curcan cu sare, piper si cimbru si se fierbe acoperit, in putina apa, la foc mic,timp de 1 ora.Cand a fiert,se scoate din vas si se inveleste intr-o folie de aluminiu, pentru a se pastra cald.

2. In aceslasi vasse pun mierea si caisele, impreuna cu 125ml. zeama din compot; se lasa sa fiarba pana se ingroasa.

3. Pieptul de curcan se feliaza si se serveste cu sosul dulce alaturi si garnisit cu patrunjel verde si un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise