PIEPT DE CURCAN CU CAISE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g.piept de curcan dezosat,
  • 2 linguri miere,
  • 250g.caise (din compot),
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 4 linguri patrunjel tocat;

Mod de preparare

1. Se presara pieptul de curcan cu sare, piper si cimbru si se fierbe acoperit, in putina apa, la foc mic,timp de 1 ora.Cand a fiert,se scoate din vas si se inveleste intr-o folie de aluminiu, pentru a se pastra cald.

2. In aceslasi vasse pun mierea si caisele, impreuna cu 125ml. zeama din compot; se lasa sa fiarba pana se ingroasa.

3. Pieptul de curcan se feliaza si se serveste cu sosul dulce alaturi si garnisit cu patrunjel verde si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise