Piept de curcan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii piept de curcan
  • sare
  • piper
  • o cutie de ciuperci
  • 3 lg de faina
  • 200 gr cascaval
  • 400 ml smantana
  • 3-4 lg ulei.

Mod de preparare

Carnea se taie felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce in cuptor pt 15 min la 200 grade. Se pregateste intre timp sosul: se storc ciupercile bine, se taie marunt, faina se amesteca cu smantana, apoi se adauga ciupercile, dupa ce au trecut cele 15 min se scoate tava din cuptor, peste carne se intinde sosul, apoi se razuie cascavalul deasupra, se introduce inapoi in cuptor puna se topeste bine cascavalul. Se servesc cu crochete de cartofi. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise