Piept de gaina umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de gaina
  • 1 ficat
  • 1 pipota
  • 1 ou
  • unt
  • sare
  • piper
  • grasime
  • miez de franzela muiat in lapte

Mod de preparare

Se taie pieptul de gaina in felii si apoi se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota, miezul de franzela muiat in lapte si bine stors, resturile de la piept se trec prin masina de tocat carne. Fiecare felie de piept se umple cu aceasta umplutura, se ruleaza si se leaga. Intr-un vas se pune multa grasime (asa ca la gogosi), se scufunda aceste rulouri in grasimea bine incinsa, dupa ce mai intii au fost tavalite prin ou si pesmet

Se rumenesc si se servesc fierbinti

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise