Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pasare
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 2 cepe verzi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • un praf busuioc
  • un praf rozmarin
  • patrunjel verde
  • 100 ml bulion. Paste: 200 g conchiglie
  • sau orice fel de paste va plac.

Mod de preparare

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam carnea taiata bucatele, o calim 4-5 minute la foc potrivit, amestecand mereu, adaugam condimentele, apoi ceapa taiata rondele, ardeiul fasii si rosiile taite marunt, lasam la fiert 10 minute, adaugam bulionul, potrivim de sare daca mai e nevoie si mai fierbem 5 minute, pana rezulta un sos. Intre timp, preparam pastele conform instructiunilor.

Dupa fierbere scurgem pastele de apa. Servim alaturi de bucati de piept si sos, deasupra presaram patrunjel verde tocat.

Cantitatile sunt pentru 2 portii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise