Piept de pui.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cascaval, ciuperci, marar, morcov, oua, vegeta.
  • 1 piept pui dezosat, fara piele! - 1/3 conserva ciuperci - foarte putin cascaval ras (cam 1 lingura) - 1 albus de ou - 1/3 cana morcov fiert taiat cubulete mici, condimente - vegeta, cimbru, patrunjel si marar.

Mod de preparare

Se amesteca ciupercile (bine scurse) cu morcovii (storsi de apa in plus) cu cascavalul si albusul de ou si se condimenteaza. Se ia pieptul de pui si se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu. Se pune amestecul de mai sus peste pieptul de pui. Se inveleste in folie in asa fel incat pieptul se fie bine rulat si sa nu curga amestecul,apoi se baga la cuptorul incins cam 20 minute, direct pe grilaj (adica nu in tava sau ceva).

Se orneaza cu 2-3 frunze de patrunjel, marar si o lingura de iaurt crema deasupra!

Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise