Piept de pui.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cascaval, ciuperci, marar, morcov, oua, vegeta.
  • 1 piept pui dezosat, fara piele! - 1/3 conserva ciuperci - foarte putin cascaval ras (cam 1 lingura) - 1 albus de ou - 1/3 cana morcov fiert taiat cubulete mici, condimente - vegeta, cimbru, patrunjel si marar.

Mod de preparare

Se amesteca ciupercile (bine scurse) cu morcovii (storsi de apa in plus) cu cascavalul si albusul de ou si se condimenteaza. Se ia pieptul de pui si se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu. Se pune amestecul de mai sus peste pieptul de pui. Se inveleste in folie in asa fel incat pieptul se fie bine rulat si sa nu curga amestecul,apoi se baga la cuptorul incins cam 20 minute, direct pe grilaj (adica nu in tava sau ceva).

Se orneaza cu 2-3 frunze de patrunjel, marar si o lingura de iaurt crema deasupra!

Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise