Piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe verzi
  • 300 g dovlecei
  • 4 linguri unt cu verdeata
  • 100 ml supa de pui
  • 50 g seminte de dovleac decojite
  • 100 g smantana
  • sare, piper
  • 1 praf chimen
  • 4 fileuri de piept de pui (de 150 g)

Mod de preparare

. Ceapa verde se taie rondele; dovleceii se rad si ambele se calesc in doua linguri de unt cu verdeata.

2. Se toarna supa, se lasa sa fiarba 5 min. si se paseaza cu mixerul, impreuna cu semintele de dovleac. Se amesteca impreuna cu smantana si se firb cca. 10 min. Se adauga sare, piper si chimen.

3. Se spala carnea, se sterge si se frige 10. min pe o parte si pe alte, ungandu-se cu unt cu verdeata, Se taie in forma de evantaisi se serveste cu sosul verde si cu porumb fiert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise