PIEPT DE PUI AROMAT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui,
  • 2 linguri sos de soia,
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • 2 linguri ulei masline,
  • 1 lingurita sos de rosii,(pasta de rosii)
  • cimbru verde ;

Mod de preparare

1. Se amesteca sosul de soia, zeama de lamaie, uleiul de masline, sosul de rosii si cimbrul tocat marunt. Se adauga pieptul de pui.

2. Se pune vasul la frigider, iar dupa 20 minute se intorc bucatile de pui si se mai lasa inca 40 minute la rece.

3. Se scoate pieptul de pui, se scurge si se prajeste in ulei, la foc iute, pe ambele parti. Cand s-au rumenit, se reduce focul si se adauga sosul, se lasa la foc mic 15 minute.

4. Se serveste cu garnitura de cartofi, orez, paste late etc. Acompaniem preparatul cu un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise