Piept de pui cremos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui ,
  • 3-4 linguri de faina,
  • o lamaie,
  • 3-4 cescute de apa,
  • o lingura de unt sau daca vreti mai dietetic, 2 linguri de ulei extravirgin de masline,
  • sare si piper.

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiati ca la snitele in 4 felii pe care le bateti un pic intre 2 folii de celofan. Le treceti prin faina si le puneti in uleiul incins dar aveti grija sa nu se arda faina, le intorceti pe ambele parti repede si puneti sucul stors de la o lamaie. Cand s-a absorbit sucul, presarati restul de faina si puneti apa. Condimentati cu sare si piper si lasati pana sosul se ingroasa. Puteti sa seviti cu cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise