PIEPT DE PUI CU ANDIVE SI MAIONEZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -500g andive taiate marunt
  • -300g maioneza
  • -2 salate mari
  • -1 legatura patrunjel taiat fin
  • -1 gogosar
  • -1 castravete murat taiat cubulete
  • -sare,piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.

Se scoate, se raceste si se taie fasii subtiri.Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele.

Se condimenteaza si se aseaza pe salata, apoi se adauga fasiile de piept de pui. se decoreaza cu maioneza, castaveti acri, gogosari si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise