Piept de pui cu banane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 600 gr piept de pui
  • • 500 gr banane
  • • 100 gr cascaval
  • • 100 gr orez
  • • 1 fir de ceapa verde
  • • 4 fire de patrunjel (sau marar)
  • • 1 morcov, razuit
  • • 100 ml vin alb
  • • ulei, pentru prajit
  • • 20 gr sare
  • • putina boia
  • • putin piper alb
  • • putin oregano

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul.Se calesc ceapa verde, frunze de patrunjel (sau marar) si morcovul razuit in putin ulei.Orezul se pune la fiert in apa cu sare, iar dupa ce a fiert se amesteca cu ceapa, patrunjelul si morcovul.

2. Fiecare bucata de piept de pui se condimenteaza cu sare, se rade cascaval deasupra, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana.

3. Carnea se ruleaza, prinzand la mijloc umplutura, apoi rulourile se pun pe o tava, deasupra se condimenteaza cu boia, piper si oregano si se rade restul de cascaval.

4. In tava se pune vinul, apoi se introduce in cuptor la 150°C circa 30 min.Pieptul se serveste impreuna cu orezul.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise