Piept de pui cu cartofi noi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -piept de pui,2rosii,2cepe,un ardei rosu,un ardei verde,masline,usturoi,sare,piper,boia.
  • -cartofi noi,sare,piper,boia,ulei de masline

Mod de preparare

-puiul se condimenteaza,si se pune pe staniol,peste el se pun bucatele de rosii,ardei si ceapa,se acopera tot cu staniol,apoi se baga la cuptor 30min.

-cartofii taiati in orice forma doriti,se condimenteaza cu sare,piper si boia,se pun in tava unsa cu putin ulei de masline,se coc la cuptor timp de 30-40min.

-temperatura cuptorului pentru pui si cartofi-250 grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise