Piept de pui cu ciuperci si busuioc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 5ml. ulei,
  • 500g. piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 lingurita boia,
  • 1 plic supa de ciuperci (de la Dr. Oetker),
  • 1 cutie de ciuperci sau 300g. ciuperci proaspete,
  • 1/2 ardei gras( rosu)
  • 1 lingurita busuioc tocat,
  • 1/2 lingura patrunjel tocat,
  • 500g. taietei lati;

Mod de preparare

1.Se spala si se taie legumele ;ceapa se taie pestisori,usturoiul se zdrobeste ,iar ardeiul rosu se taie julien.

2.Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga pieptul de pui, taiat cubulete,ceapa, usturoiul si se calesc impreuna ,pe foc moderat, pana cand carnea este aproape patrunsa.

3.Se presara boia,continutul plicului de supa de ciuperci,ciupercile taiate felii si oparite , in prealabil,sau cele din conserva,scurse,ardeiul rosu ,busuiocul si patrunjelul verde.Se continua fierberea lor, pe foc mic, inca 15 minute.

4.Intre timp,se fierb pastele si se scurg.

5.Intr-un bol, se pun pastele fierte si scurse si se acopera cu pieptul de pui cu ciuperci si busuioc.Se serveste imediat.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise