Piept de pui cu ciuperci si busuioc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 5ml. ulei,
  • 500g. piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 lingurita boia,
  • 1 plic supa de ciuperci (de la Dr. Oetker),
  • 1 cutie de ciuperci sau 300g. ciuperci proaspete,
  • 1/2 ardei gras( rosu)
  • 1 lingurita busuioc tocat,
  • 1/2 lingura patrunjel tocat,
  • 500g. taietei lati;

Mod de preparare

1.Se spala si se taie legumele ;ceapa se taie pestisori,usturoiul se zdrobeste ,iar ardeiul rosu se taie julien.

2.Se pune uleiul intr-o cratita, se adauga pieptul de pui, taiat cubulete,ceapa, usturoiul si se calesc impreuna ,pe foc moderat, pana cand carnea este aproape patrunsa.

3.Se presara boia,continutul plicului de supa de ciuperci,ciupercile taiate felii si oparite , in prealabil,sau cele din conserva,scurse,ardeiul rosu ,busuiocul si patrunjelul verde.Se continua fierberea lor, pe foc mic, inca 15 minute.

4.Intre timp,se fierb pastele si se scurg.

5.Intr-un bol, se pun pastele fierte si scurse si se acopera cu pieptul de pui cu ciuperci si busuioc.Se serveste imediat.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise