PIEPT DE PUI CU CONOPIDA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida,
  • 300 g. piept de pui,
  • 4 rosii,
  • 50 g. parmezan,
  • 1 iaurt,(natur)
  • sare,
  • piper,
  • unt;

Mod de preparare

1. Se pune conopida la fiert in apa cu sare, 10-15 minute.

2. Se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste usor in putin ulei, se adauga apoi rosiile decojite si taiate cubulete, iaurtul, sarea, piperul.

3. Conopida se desface in buchetele si se adauga in vasul cu pui si rosii, se tine 2-3 minute la foc moderat.

4. Se unge cu unt un vas Jena, se pune compozitia de mai sus, se presara deasupra parmezanul ras si se da la cuptor pentru 10-15 minute, la 230*C.

5. Se serveste cu un vin alb sec (rece).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise