Piept de pui cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr piept de pui
  • 500gr fasole verde
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 4 rosii
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri ulei masline
  • 250 ml supa de pui
  • rozmarin
  • 1 lamaie
  • piper,sare

Mod de preparare

Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare timp de 5 min. Ceapa se curata de coaja, se spala, se toaca marunt si se caleste in unt, adaugandu-se si usturoiul taiat feliute. Se pun apoi fasolea si rosiile decojite, taiate in cubulete, amestecandu-se bine si lasand sa se innabuse impreuna timp de cateva minute. Carnea se sareaza, se pipereaza si se prajeste in ulei incins. Se adauga supa, rozmarinul si feliute de lamaie, dupa gust. Se fierbe acoperit cca 15 min. Carnea de pui se serveste alaturi de legumele inabusite.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise