Piept de pui cu felii de mar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru doua persoane): un piept de pui dublu - de circa 300 g (taiat in doua),
  • sare,
  • o lingura de unt topit,
  • praf de curry,
  • o lingurita miere,
  • 100 ml suc de mere,
  • un mar mare,
  • cateva fire de patrunjel verde.

Mod de preparare

Se spala carnea de pui, se zvanta, se sareaza usor si lasa sa se rumeneasca pe ambele parti in untul incins. Se presara cu curry si se toarna peste ea mierea amestecata cu sucul de mere. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba incet, circa 15 minute. Se curata marul (nu e obligatoriu), se indeparteaza partea lemnoasa, se taie felii si se dunstuieste si el impreuna cu carnea vreo cinci minute. Se gusta de sare, se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste cu o garnitura de orez fiert. Timp de preparare: 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise