Piept de pui cu frunze de salata

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Frunzele de la o salata
  • 500 g rosii mici
  • 500 g file de pui
  • o lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • un catel de usturoi
  • 3 linguri otet aromat
  • 5 linguri ulei de masline
  • un praf de zahar
  • 50 g cascaval

Mod de preparare

Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste prin faina si se rumeneste in ulei. Se scoate din tigaie, se sareaza, pipereaza si se pastreaza la cald. Se curata si se toaca usturoiul. Se amesteca in zeama de la prajit, racita, 2 linguri apa fierbinte, otet, ulei, zahar, usturoi si boabe de piper. Se pun fisiile de carne pe platou iar deasupra se toarna dressing-ul si se rade parmezan.

Se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise