Piept de pui cu lamaie si tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4portii
  • 1/2kg piept de pui taiat in fasii de 5cm
  • 1/3pahar de ulei de masline
  • 1/3pahar suc de lamaie
  • 4catei de ustuoi zdrobiti
  • frunze de tarhon-rozmarin
  • sare,piper

Mod de preparare

Bucatile de piept se invelesc cu putina faina se scutura resturile de faina dupa care se prajesc in ulei de masline pana se auresc frumos. In uleiul ramas de la prajeala pieptului se prajeste usturoiul, frunzele de tarhon sau rozmarin si sucul de lamaie se adauga pieptul prajit si se lasa pe foc inca 1-2 minute. Se serveste cu piure de cartofi sau salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise