Piept de pui cu legume la gratar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2-3 felii de vinete
  • 2-3 felii de dovlecel
  • 2-3 felii de ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • Dressing:
  • 1-2 linguri de smantana mai slaba
  • 1 iaurt degresat
  • 1-2 lingurite de hrean
  • sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa.

Legumele: vinetele si dovlecei se taie in felii longitudinale, ceapa se taie in sferturi si ardeiul in bucati mai mari urmandu-se a se pune pe grill.

Se trece la prepararea dressing-ului: Se amesteca smantana cu iaurtul degresat se adauga si hreanul, se sareaza si pipereaza si se adauga peste legumele noastre.

Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise