Piept de pui cu Mozzarella

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 4 felii de mozzarella (din aia din zer)
  • o rosie
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem din piept 2 bucati (ca pentru snitel), le condimentam cu sare si piper, le prajim in tigaie, pana sunt bine patrunse. Luam o tava asezam pieptul de pui, peste piept cate 2 felii de rosii (rondele), peste rosii asezam 2 felii de mozzarella si presaram busuioc. Dam la cuptor pentru 10 min. Servim cu cartofi prajiti sau alta garnitura. Pofta buna :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise