Piept de pui cu orez si legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr. piept de pui dezosat
  • 200gr. orez
  • 3oua
  • 1morcov
  • 1telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 100gr. varza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 manunchi de patrunjel verde;

Mod de preparare

Orezul bine ales, se spala si se fierbe cu sare. Se taie legumele jullien si se fierb in baie de ulei. Se scurg bine si se amesteca cu ouale facute omlete si orezul fiert.Se adauga pieptul de pui taiat fasii dupa ce a fost fiert in apa cu sare. Se condimenteaza dupa gust , cu sare si piper.Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise