Piept de pui cu orez si legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr. piept de pui dezosat
  • 200gr. orez
  • 3oua
  • 1morcov
  • 1telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 100gr. varza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 manunchi de patrunjel verde;

Mod de preparare

Orezul bine ales, se spala si se fierbe cu sare. Se taie legumele jullien si se fierb in baie de ulei. Se scurg bine si se amesteca cu ouale facute omlete si orezul fiert.Se adauga pieptul de pui taiat fasii dupa ce a fost fiert in apa cu sare. Se condimenteaza dupa gust , cu sare si piper.Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise